"Ukski pere pole saar



"Ukski pere pole saar
Автор: Anja Wikstr"om
Дата написания: 2014
Издательство: Eesti digiraamatute keskus OU
ISBN: 9789949783021
Цена: 754.88 Руб.
заказать | скачать | читать


„"Ukski pere pole saar“ on liigutav ja kaasakiskuv lugu aktiivsus-ja t"ahelepanuh"aire (ATH) ja autismispektri h"airega last kasvatava pere igap"aevaelust. “"Ukski pere pole saar” r"a"agib s"u"utundest, mis on tuttav paljudele erivajadustega laste vanematele, ja sellest, kuidas lapse vajadust suurema toetuse j"arele pannakse pahatihti halva kasvatuse, liigse suhkru v~oi ebaturvaliste peresuhete s"u"uks. ATH-lapsed endale k"ulge sildi „rumal“ v~oi „halvasti kasvatatud laps“, kuid ATH-l pole rumaluse ega halva kasvatusega mingit pistmist. Samamoodi kogevad halvustamist ATH-ga laste vanemad, kes tunnevad end sageli lapsevanema rollis eba~onnestununa, kuid kes janunevad hoopis m~oistmist ja toetust. See r"a"agib "uhiskonnast ja koolis"usteemist, mis tihti ei aktsepteeri erinevusi, ja "uhe lapse igatsusest kuuluda teiste hulka. Raamat p~ohineb autori isiklikel kogemustel ja pakub kindlasti samas olukorras olevatele peredele nii "aratundmishetki kui ka lohutust.


Там, где сжигают книги, кончают тем, что сжигают людей.

Кухни народов мира Украинская: в качестве начинки для торта возьмите две свиных отбивных и сальные шкварки. Русская: приготовьте что угодно, лишь бы получилась закусь. Залейте майонезом. Грузинская: приготовьте что—нибудь, засыпьте кинзой, залейте кинзмараули, добавьте сулугуни. Французская: как—нибудь поджарьте мясо, залейте его соусом, с которым вы напарились 3,5 часа, украсьте шалотом. Итальянская: соберите все остатки еды из холодильника, разогрейте, посыпьте моцареллой. Подавать на блине или с макаронами. Китайская: соберите умерших мух и тараканов, нарвите травы во дворе, обжарьте на быстром огне с горой специй и литром соевого соуса. Японская: поймайте что—нибудь живое в море, немедленно разделайте на куски, подайте к столу трепещущим и с васаби. Мексиканская: добавьте перца. Все остальное можете не добавлять. Ливанская: намазать кунжутным маслом, залить лимонным соком. Подать к столу через 20 минут, чтобы не все поняли, что там было в начале. Индийская: смешайте карри с перцем, перцем и перцем. Добавьте к карри. Украсьте горошком. Греческая: подайте к столу дешевые продукты, просто нарубленные кусками и даже не смешанные. Гордо повторяйте: "Натур продукт!